Avui marxo de la capital de l’aventura de NZ per entrar en un altre parc natural a la costa del pacífic, els Catlins.

El paissatge d’aquesta zona deixa de ser montanyos per ser pla i ple d’ovelles i vaques pasturant. Aquí sí puc dir que NZ té 40 milions d’ovelles. (NZ són 4 milions d’habitants, 10 ovelles per habitant). N’hi ha per tot arreu.

Abans d’arribar als Catlins m’he arribat fins el poble més llunyar de NZ, al punt més al sud, Bluff. A partir d’aquí més enllà el pol sud. A part d’això no té cap més interés!

Els Catlins és un parc natural a la costa del pacífic. Hi ha una petita carretera de grava que recorre tota la costa enllaçant diferents punts d’interes. Un far, a Waipapa Point, quin vent!!!! Amb una gran platja. Les cascades de McLean i les de Purakananui. Són grans cascades de diferents nivells, amb més d’una font. Totes aquests punts d’arriba caminant per camins dins del boscos humits.

Tinc reservada una habitació a Curio Bay. Un petit poble de 6 cases. Però cadascuna d’elles amb platja propia. Uff, una passada!!! El curios del cas és que la clau de l’habitació m’he la trobo penjant d’una pizarra amb el meu nom, amb un petit esquema de com arribar a l’habitació. Xula!!! Una habitació amb vistes al mar. Espectacular el nit de fusta amb les vistes. Diuen que es veuen dofins saltant però no hi ha sort. El que sí veig són foques a la platja mentre cau el sol.

Curio Bay Accomodation