Queenstown és la ciutat de l’aventura de NZ. És la primera ciutat que trobo amb ambient des de fa dies. Aquí es veu més moviment. Restaurants, bars, un cine amb 5 sales amb les últimes novetats… És petit, no us penseu una gran ciutat, 8.000 habitants. El centre són dos carrers peatonals on està tota la marxa. Restaurants de dues plantes en edificis d’època, de fusta. La ciutat també està envolta d’un gran llac amb enormes cim al seu voltant. La ciutat està pensada pel turista. Moltes botigues i restaurants. D’allotjament el que s’agradi més, motel, hotels i bed and breakfast. Aquests dies no hi ha problemes per trobar lloc per dormir.

Queentown

Aquesta tarda he conegut la Cecilia la responsable de l’agència NZ Destino que em va fer la reserva dels hotels i del cotxe de lloguer. M’ha informat d’alguns locals on anar a sopar i de coses a fer pel voltant de Queenstown.

Gondola, Queenstown

La Gondola és un telefèric que puja fins a la cima del mont Bob. Les vistes són magnífiques de la ciutat i del llac. Estic a prop de la zona dels Fiords i a la llunyania ja es poden veure els seus cims. Hi ha un gran mirador, botiga de records i un restaurant d’alt standing.

Mall street, Queenstown

Pels més atrevits hi ha una pirolina de 46m. Veig tirar-se un tiu al buit…. Una altre activitat és el LUGE. Canadencs recordeu Mont Tremblant? Doncs aquí hi ha 5 circuits de diferent dificultats, i inclús amb túnels. Per la resta explicar-vos que el Luge són trineus conduits per un mateix que van per pistes de ciment empinades a gran velocitat pel mont BOB.