El dia d’avui ha estat fantàstic. Vistes a la costa de Tasmania, els Pancakes i el poble de Hokitika, acabant a la platja amb la posta de sol sobre el mar de Tasmania.

La costa de Tasmania és plena de llargues platges de sorra grissa. Són platges brutes, plenes de pedres i troncs d’arbres. La carretera rodeja tota la costa pujant i baixant petits turonets amb grans vistes sobre els penya-segats. La mar està rabiosa amb forces onades però sense cap surfista a la vista.

Pancakes

Els Pancakes és un zona a la costa a prop de Punakaiki on les pedres han estan desgastades pel mar formant estructures estranyes i forats a la pedra. Hi ha muntat un circuit per damunt d’elles perquè puguis veure com l’aigua xoca contra les roques i crea columnes d’aigua que surten dels forats.

Hokitika

Aquest poble està a 60km de Punakaiki, on tinc l’hotel. El més interessant del poble són els tallers artesans de jade, pedra sagrada pels maoris. Fan tot tipus de joies i elements decoratius. Les icones maories són guapíssimes i n’he comprat algun, ja veureu. És una temptació veure aquests “emulets” tant ben tallats.

Punakaiki Resort

El motel està situat a la platja de Punakaiki. Té vistes al mar de Tasmania, i com era de preveure la posta de Sol havia de veure’s des de la platja. A les 19.30h el Sol encara està alt, però ràpidament ha cau sobre el mar per deixar el cel grogrenc i donar-vos a tots vosaltres el Bon dia Catalunya!!!  Tinc 12 hores de diferència.

Ahhh!!! els mosquits fan el resopó amb mi! Encara estic rascant!