Avui pallissa de cotxe!!! Sí, 560km. Des del centre de l’illa Sud, Mt Cook, fins a la costa del Pacífic Kaikoura. Pel camí una única parada d’interés. Llac Tekapo, on hi ha una petita capella a la riba del llac que és idílica per casar-se… Petita i amb una finestra oberta al llac. Quin contrallum!!!! Dedicat a tots els fotògrafs..

Llac Tekapo

Des d’aquí res més interessant fins Kaikoura.  Una pallissa però és l’últim lloc interessant abans d’arribar a Chirschurch.

Kaikoura, ciutat de la llagosta, és un port des d’on surten els creuers per veure les balenes. Tinc previst fer aquest tour demà. Avui no ha parat de ploure, esperem que demà millori.

Per entretenir-me, per la tarda m’he arribat a una reserva de foques que hi ha a 5 minuts del motel. Et pots apropar fins a 10metres. Elles estan impassibles. Ja els pots fer fotos que elles estan dormint.

Foca, Kaikoura

I per acabar el dia res millor que provar la llagosta de Kaikoura. El restaurant de l’hotel està recomenat a vàries guies i s’ha de tastar. El restaurant és molt acollidor, el White Morph. Els cambrers són joves. La noia que em serveix és d’Alemanya. Però bé, anem al tiberi. Quina llagosta amb salsa Holandesa. No ha sortit barata però ja tocava després d’algun entrepà d’aquests dies.

Crayfish, White Morph