Ei, soc aqui, a Nz!!!!

Aquesta illa es molt diferent a la illa del nord. Aquí no hi ha accès a internet ni tampoc cobertura a molts llocs. Ara estic connectat a un bar des de Franz Joseph Glacier.

Tinc preparades les cròniques de tots els dies que falten però fins que no em pugui connectar amb el meu ordinador nothing!

A l’illa sud les distàncies entre pobles són més grans. La natura d’aquesta zona és magnífica. Unes platges de sorra daurada, amb uns grans penyasegats, unit a una flora subtropical estratosfèrica. Uns arbres!!! enormes. Els boscos no es pot entrar de topits que són.

La fauna un altra punt a destacar. Des de l’inici del viatge ja he vist foques, dofins, conills, vaques, gats salvatges, ovelles… i algun animal conduint un cotxe. Les carreteres són estretes i amb moltes curves i van a tota pastilla. Només s’hi pot anar a 100km, està super marcat.

El glacier de Franz Joseph, que on sóc avui, es enorme. He fet una excursió de 4 hores per damunt del glaciar. Aquí et deixen els grampons i xubasquero, i apa a tocar neu!!! Tot super segur. Vas amb un guia i ja hi ha un circuit marcat. Petits grups de 10-15 persones.

Bé, fins aquí el resum d’aquests dies. El comptador de l’ordinador està a punt arribar a zero.

Espero actualitzar el blog els propers dies amb fotos i a veure si en algun moment puc pujar algun video, les connexions no m’ho permeten.

Bye, bye