Curio Bay-Dunedin 290309

Arribo a Dunedin la ciutat més britànica i amb més  gent jove. Aquí hi ha l’universitat més antiga de NZ i el carrer més empinat del món. La pendent és del 35% i els cotxes no poden pujar-hi.

Albany St

És diumenge i tit els comerços estan oberts fins les 15h. El carrer principal és Georgetown. Hi ha molt ambient al carrer i fa molta calor.

La ciutat no té gaires coses per veure. El octagon és el centre de la ciutat i al seu voltant hi ha els edificis importants.La Cathedral. l’ajuntament, el Parlament i l’estació de ferrocarril, que té un capítol a part. L’edifici és magnífic.

A prop de la ciutat hi ha la península de Otago. Un centre fauna i flora molt interessant.  A l’altre extrem de la península, 23km, hi ha la reserva de Royal Albatros més important del món. Des d’un penya-segat pots veure els seus nius. Però si es volen veure més a prop fan un tour . En aquesta part de la península es poden veure foques i pinguins a la seves platges a partir de posta de sol. Tots els punts són turístics i et troben cotxes a totes les platges esperant veure els animalons.

L’altre punt fort de la zona és el Place Pinguin. És una reserva de pinguins. El curiós del cas és que han creat unes trinxeres que fan el recorregut entre els nius dels pinguins.Trinxeres molt ben fetes. No sé si per la calor o per què, però no em vaig veure gaires.