MELBOURNE

Melbourne és la ciutat de la cultura d’Austràlia i de les compres. El centre és ple de centres comercials amb totes les marques. També hi ha el carrer de la tecnologia, amb botigues de foto i infotmatica, com la ronda st antoni.

El centre de la ciutat està enquadrat dins d’un rectangle perfecte. Llargs carrers transversals tallen l’esquema d’aquest gran pastís. És fàcil bellugar-se per la ciutat a peu i sino hi ha un munt de tranvies amb  parades a tot arreu. N’hi ha un que és gratuït per a tothom que dóna la volta pel perimetre del rectangle.

Aquests dies és el festival de comedia. Hi ha grups a les cantonades oferint tíquets pels seus espectacles que es representen a l’edifici de l’ajuntament. També hi ha gran teatres com els de Broadway, però no es tan en un sol carrer sinó repartits per la city.

El punt de reunió és Federal Square. És una gran plaça, al costat del riu Yarra, envoltada d’edificis moderns i de la façana de l’estació de trens, és enorme!!!! Aquí tothom es mou en tren o en tranvia. Tot i així hi ha molt tràfic.

La ciutat és veu ràpid. Amb un dia hi ha suficient per poder veure les coses més interessants. Els museu i l’acuari no són tant importants com els de Sydney. I més si tenim en compte que aquests dies és setmana santa i està ple de nens per tot arreu. L’acuari he hagut de fugir. Era impossible caminar.

Arts Center

Cook Cottage

Vista de Melbourne des de Observation Desk at Rialto

Flinders Street

Federal Square

Melbourne