KANGAROO ISLAND

ei, torno a estar aqui!  No hi ha manera d aconseguir wifi pel portatil al hotels, per tant he hagut de conectar-me en un ordenador que hi ha al Pier de Cairns. Perque us feu una idea, el mateix que el Maremagnum de Barcelona.

Kangaroo island, una passada!! Esta entre el top 10 del viatge. Kangaroo island  es una petita illa que hi ha davant de Adelaida. El vol dura 20 minuts en un mini avio de la companyia Rex Regional. Nomes deixen pujar a l avio 15kg, ufff jo en portava en doble, en fi…

Tothom que vingui a Australia ha de passar per Kangaroo Island. El paissatge i la fauna es fabulosa. Un 4×4 per camins sense asfaltar amb terra vermella i envoltat de gegants eucaliptus, i molta calor. El tour ho he fet amb una guia, Nikki, i una parella canadenca. Dos dies de tour per aquestes terres veient en el seu habitat natural koales (sempre dormen), cangurs (estirats a l`ombra sino que es que vas a emprenyar-los llavors comencen els saltirons).

Cangur

Hi ha molts racons a l`illa. Entre ells Seal Bay, una platja plena de lleons marins. Estas a 20m d`ells.  Els veus dormir i barallar-se entre ells pel territori. T’has d’acostar amb mascareta, quina pudor!!!

Les Remarkables son unes gran formacions rocases menjades pel vent, similars a Montserrat pero amb enormes forats. Hi ha alguna roca que sembla que floti.

Remarkables

Gorge Arch es un cova creada per mar. A dins les foques de neozelanda han creat els seus nius. Tambe fa molta pudor. Esta plena d estalactites. Aquest lloc es fantastic.

Arch Gorg

Quan pugui ja us penjare les fotos. I sobretot uns ficare cangurs saltant, que es el que molts voleu veure.