CAPE TRIBULATION & DAINTREE

A les  7am  un minibus em recull a l’hotel, avui toca anar cap a Daintree i Cape Tribulation.  El guia és molt simpàtic i  sap espanyol. En el tour hi ha una madrilenya que viu a London.

Primera parada al parc zoològic de Port Douglas. Com tots, amb cangurs, koales, ocells… hi ha un moment que estàs saturat de tanta fauna i flora. El més destacat d’aquest parc és poder esmorçar entre  ocells. Dins d’una gran gàbia hi ha un munt de taules de fusta i un bar. Els ocells estan lliures i paren a les taules a picar tot el que poden.  Els nens flipen quan els canaris  s’aturen a les seves espatlles, com a les pelis de pirates.

canaris

Continuació fins a Daintree. Passem amb ferry el riu Daintree. El trajecte és ràpid, 5 minuts. El paissatge és espectacular, sembla que estigui dins de la peli Park Jurassic. Grans arbres, tot verd, aigua per tot arreu… i cocodrils immòbils a la vora del riu. Ens endinsem dins de la jungla, “rainforest”. La carretera circula al costat del mar.

Oooooooooh!! dinem en un restaurant al costat de la platja. És fantàstic, té piscina i platja pròpia. Les palmeres toquen la sorra blanca. La platja és llarguísssima. Està ple de petits crancs que han fet els seus nius a la sorra escavant petits forats i treien la sorra a la superficie en forma de boles, és molt curiós. Sembla el paradís.  Recorda la platja de la sèrie Lost.

platja

De tornada cap a Cairns ens aturem per fer una petita excursió guiada per dins del rainforest. És increible!!! A través de passareles de fusta t’endinses en el bosc. Hi ha arbres altíssims que no deixen entrar la llum del sol. Veiem una serp enroscada i una aranya amb unes grans potes. És una zona molt humida i està plena de mosquits.

Rainforest

Per finalitzar el tour agafem un creuer que ens dóna una volta per riu. Podem veure fins a 5 cocodrils dormint sota dels arbres a la vora del riu. Ens veiem de petits, però també de més de 3 metres. Impressionen.

Cocodril

La tornada fins a Cairns és tranquila.