KAKADU NATIONAL PARK

De bon matí he sortit direcció el park nacional de Kakadu. Està situat a l’est de Darwin, 270km. Una pallissa d autocar pero quan arribes el lloc val la pena.

La primera parada Warradjan Aboriginal Cultural Centre. Aqui t expliquen la historia i la cultura dels pobles aborigens de la regio. Ple de histories i mitologia, amb eines i insectes que mengen aquests pobles. Pero no hi ha cap aborigen fisicament. No hi ha manera de veure un aborigen en aquest pais. L unic lloc on els he vist es a Alice Springs.

Fa molta calor. Hi ha molta humitat i aixo es horrible. Estem a 34* a la sombra. Horrible!!

Acontinuacio agafo una barca que ens dona una volta pel riu Yellow, i  es aqui on puc veure el primer aborigen de la terra, el cocodril. Son enormes, 4-5 metres. Espectacular com es belluguen al costat de la barca movent la seva enorme cua. Tambe hi ha una gran varietat d ocells. la vegatacio es enorme.

cocodrile

Finalment el millor del dia, les pintures a Nourlangie. Espectaculars pintures a la roca. Repesentacions de cangurs i gent ballant. Utilitzen colors ocres, vermells i blancs. Totes les pintures estan localitzades a sota d enormes rocs i per accedir-hi t’has d enfilar una mica.

kakadu3

Aquesta nit la passare a hotel Gagudju Crocodile. L`edifici te forma de cocodril. Si fas una vista aerea de  lhotel, aquest te forma de coco. Unica pega. Que no hi ha res al voltant. Estan en un resort. Allunyat de tot.